top of page
1B1A5681.jpg

KROPPSPLEIE

GREEN PEEL® Energy Body Science og BODY SCIENCE Wrapping Treatment er kroppsbehandlinger spesialutviklet av Dr. Schrammeck for cellulitt, oppstramming og reduksjon av omkrets.

BODY SCIENCE Wrapping Treatment stimulerer sirkulasjon og fettforbrenning, som i kombinasjon med massasje og wrapping gir strammere figur. Kickstart på livsstilsendring sammen med trening eller som en effektiv kur i forkant av «happenings».

 

GREEN PEEL® Energy Body Science vil både styrke bindevevet og aktivere fettforbrenningen. En helt unik kombinasjon for å redusere cellulitt og tap av spenst. Sirkulasjonen og metabolismen stimuleres kraftig, som en real treningsøkt.

 

Kort fortalt stimulerer BODY SCIENCE wrapping treatment i hovedsak fettforbrenningen i kroppen, mens GREEN PEEL® Energy Body Science i større grad styrker hudens bindevev.

 

Økt effekt i kombinasjon med trening

På samme måte som Dr. Schrammeck tenker vi på Albatross Spa holistisk. En kombinasjon av regelmessige behandlinger, spise sunt og holde deg i aktivitet gir de beste resultater. Gjennom trening vil kroppens muskler aktiveres, som ytterligere vil sørge for bedre blod og lymfegjennomstrømning til vevet. Et sterkere muskel og bindevev vil redusere fremtreden av cellulitt og gi huden et strammere og jevnere utseende. Trening vil dermed bidra til å optimalisere resultatene med langvarig positivt resultat.

bottom of page