201811211912182647.jpg

HELSE OG VELVÆRE OPPLEVELSEN

På Albatross Spa inviterer vi deg inn i en atmosfære av avslapning og harmoni, hvor tiden står stille og hverdagen blir glemt; i hvert fall for noen timer.

 

I denne verden av balanse, stillhet og ultimate ro, får du muligheten til å ta vare på deg selv – og fylle på med energi til både kropp og sjel. 

PRIVAT SPA

Vårt ønske er er at du skal koble av og samle krefter i vår spa-avdeling som består av sauna, steambad, boblebad, tecaldarium og fotbad. Her kan du virkelig nyte en avslappende stund og løse opp for eventuelle spenninger i kroppen. 

RELAXROM

Når du bestiller privat spa har du alltid tilgang på vårt behagelige relaxrom. Her serverer vi deg te, kaffe, nøtter frukt og vann.  

 

RHASSOUL

Vårt rhassoul-bad er et lekkert varmrom som holder 40 - 45 grader. Her kan du sitte på varme benker med en næringsrik leire som behandler huden, mens du nyter rolig musikk og behagelige aromadufter under en stjernehimmel av lys. 

BEHANDLINGER

Pleie fra topp til tå, som spa, massasje og andre avslappende behandlinger. Vi inviterer deg til våre deilige omgivelser, hvor fokuset alltid vil være på deg og det du har behov for. 

GRUPPER

Utdrikningslag, bursdager, klubbkvelder, samling med jobben eller andre festlige anledninger. Det er mange grunner til å møtes og være sammen i behagelige og avslappende omgivelser.

 

Vil du ha en herlig og avslappende opplevelse som sveiser dere sammen? Et opphold på Albatross Spa er det ultimate valg.

YOGA

Yoga er en fantastisk treningsform som bygger broer mellom kropp og sinn. Timene på Albatross Spa passer både for deg som er nysgjerrig på yoga og for deg som har en etablert yogapraksis og ønsker å gå dypere. 

AKTIVITETER

Det er mye du kan gjøre i nærheten, som passer perfekt sammen med et opphold på Albatross Spa. Albatross Fitness byr på et rikholdig tilbud av gruppetimer, personlig trening, topp moderne treningsapparater, flere typer medlemskap og solarium.

 

I tillegg har Albatross Spa Haugaland Golfbane som nærmeste nabo, samt nydelige natur og kulturelle aktiviteter både i Sveio og Haugesund.