top of page
DSC_4868.jpg

VILKÅR OG BETINGELSER

 

 

 

Bestilling

Alle spaopphold og behandlinger må bestilles i forkant.

 

Vi vi alltid prøve å være fleksible, men vi anbefaler å bestille i god tid.

Ankomst/ innsjekk

5 - 15 minutter før avtale. 

 

Oppmøte 15 minutter før avtale dersom du har bestilt behandling uten privat spa og ønsker å skifte til morgenkåpe før behandling (forbeholdt ledig kapsitet). Gjerne gi beskjed før du kommer, slik at vi får planlagt bruk av garderobe deretter. 

Når du kommer, vent i vestibylen, vi møter deg i resepsjonen og tar deg med inn i lokalet etter at du har fylt ut egenerklæringsskjema.

Bruk av garderobe

Ved bestilling av privat spa: 15 + 15 minutter (dusj inkludert i pris).

Ved bestilling av behandling uten privat spa: 5 + 5 minutter (dusj er ikke inkludert pris).

Dersom du har bestilt behandling uten privat spa, og ønsker å benytte deg av dusjer, må du avtale med betjeningen. Pris fra kr. 150 per person forbeholdt ledig kapasitet.

Forbehold

Vi tilstreber å alltid gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Men vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil, feilregistreringer, forsinkede registreringer og sykdom i vår kalender kan forekomme, noe som kan innebære at vi i enkelte tilfeller ikke kan levere i henhold til avtalt tidspunkt eller med avtalt terapeut. Som følger av dette forbeholder vi oss videre om retten til å endre eller kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du i så fall få melding om dette, og eventuelle forhåndsbetalinger bli returnert.

Forsinkelser/ uteblivelse 

Tid beregnes fra man går i garderoben til man forlater lokalet, dvs. den inkluderer dusjing, omkledning og evt. servering i relax-avdelingen.

 

Dersom du skulle komme for sent til en behandling/ et spabesøk, vil dette korte ned tiden din for ikke å forsinke andre gjester, og den optimale effekten kan utebli.

 

Vi forbeholder oss imidlertid retten til å kansellere din bestilling dersom den ikke lar seg utføre på kortere tid. Kansellerte bestillinger belastes i sin helhet. 

Avbestilling/ endring 

Vi skjønner at ting kan skje og vi vil alltid prøve å selge din time videre dersom du trenger å avbestille/ endre. Lykkes vi ikke med dette, blir vi nødt for å belaste for timen.

Avbestilling/ endring av Privat spa og Behandlinger må være minimum 48 timer før avtalen finner sted. Senere eller manglende avbestilling/ endring blir belastet med prisen i sin helhet.

Avbestilling/ endring for grupper må være 2 uker før arrangementet finner sted. Senere eller manglende avbestilling/ endring blir belastet med prisen i sin helhet. Faktura fastsetter endelig pris for arrangementet. Det er ikke mulig å endre fakturaen etter at den er sendt. 

 

Om du har bestilt time med gavekort, blir gavekortets verdi avregnet mot behandlingsprisen.

Avbestilling gjøres på mail til post@albatrosspa.no​. Du vil få svar fra Albatross Spa når avbestillingen er mottatt og registrert. 

​Se her for øvrige vilkår og betingelser for grupper/ arrangement. 

Se her for vilkår og betingelser for gavekort. 

Eget ansvar

Husk at bestilling er på eget ansvar. Går du på spesielle medisiner, er gravid, har allergier, hudproblemer, høyt blodtrykk, feber/ infeksjoner/ hevelser, blodpropp, hjerteproblemer eller andre ting som du mener er relevant informasjon, er det viktig at du nevner dette ved bestilling av behandling. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling dersom den ikke lar seg utføre grunnet eventuelle kontraindikasjoner. 

 

Er du i tvil om din helsetilstand er det lurt å kontakte lege i forkant. Vårt ønske er å gi deg den beste mulige opplevelsen av velvære, ro og total avslapning.

Alkohol og skjenking

Albatross Spa har alminnelig skjenkebevilling, så du kan bestille vin, musserende og andre forfriskninger i forbindelse med ditt spaopphold. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at:

Det kun er mulig å innta alkohol i våre lukkede lokaler.

Det er ikke tillatt med medbragt alkohol og drikke dette hos Albatross Spa. Du kan heller ikke ta med deg alkohol videre som er kjøpt på Albatross Spa jf. alkoholforskriften § 4-4 (lovdata.no).

Det er ikke tillatt med skjenking før. 12.00.

 

Ta med legitimasjon. Er våre ansatte i tvil om alder, har vi rett plikt til å spørre om legitimasjon. Dersom du ikke kan fremvise legitimasjon vil du bli nektet salg.

Ved aksept av tilbud bekrefter Bestiller at alle deltakere som skal innta alkohol i arrangementet er over 18 år.

Det skal utvises forsiktighet med alkohol og varme. Drikk mye vann.

Synlig beruselse i og utenfor våre lokaler er ikke tillatt. Albatross Spa har plikt til å sørge for at personer som er åpenbart påvirket av alkohol forlater stedet jr. Alkoholforskriften § 4-1.

Vi selger kun inntil 22 volumprosent alkohol (øl, vin, cider etc.). 

Alkohol og skjenking
bottom of page