top of page
Screen Shot 2018-04-13 at 15.36.04.png

LYMFEDRENASJE

Priser

Lymfedrenasje 60 min. kr. 995,-​

Lymfedrenasje 90 min. kr. 1 250,-

Hygienetillegg kr. 100,-

Beskrivelse

Behandlingen aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene. Lymfedrenasje er en behandling som går grundig til verks, og setter blant annet i gang flere renselsesprosesser i kroppen. Behandlingen går ut på at terapeuten bruker lette pulserende trykk med hendene for å stimulere lymfesystemet. Den milde massasjeformen fører lymfevæsken fra vevet til lymfeknutene, som renser lymfevæsken før den går ut i de store lymfeårene og videre tilbake til blodet.

 

Lymfedrenasje ble utviklet i Danmark i 1930-årene av de danske fysioterapeutene Estrid og Emil Vodder. Behandlingsmetoden er godt kjent iMellom-Europa, og aksepteres stadig av flere og flere leger. Kjemikalier fra mat vi har spist eller fra kosmetikk vi har brukt lagres i kroppen vår i årevis.

 

Giftstoffene forsvinner inn i lymfesystemet og hoper seg opp, og kan deretter skape en rekke ubalanser i kroppen. Hvis man trener aktivt blir man kvitt en del av giftstoffene gjennom svette og urin, men har man en stillesittende og lite aktiv hverdag kan man ofte trenge hjelp til å få i gang sirkulasjonen medlymfedrenasje. 

Effekt

Resultatet av lymfedrenasjebehandling er ofte mer overskudd og energi. Behandlingen er smertefri og virker forebyggende, men har også vist seg effektiv ved behandling av blant annet:

 

Depresjoner

Fibromylagi

Høyt blodtrykk

Hovne ben

Fordøyelsesproblemer

Migrene

Uren hud

Dårlig blodsirkulasjon

Opphopning av væske

Cellulitter

Overvekt

M.m.

 

Preges du av stress i hverdagen, har du lavt energinivå eller har du rett og slett bare en altfor stillesittende livsstil kan dette være en behandlingsmetode som passer for deg.

Anbefalt 12 ukers kur

60 min. behandling med ca. 7 dagers mellomrom. Betal for 5 behandlinger og få den sjette med på kjøpet.

bottom of page