top of page
golf 5.jpg

HAUGALAND GOLF

 

 

Et av Norges beste golfanlegg ligger i Sveio og er nærmeste nabo til Albatross Senter. Haugaland Golfbane er anlagt i ”jomfrulig” terreng (området er ikke tidligere dyrket) i karakteristisk vestlandsnatur - en blanding av skogsbane og et åpent lyngkledd landskap. Banespillet byr på fantastiske opplevelser ved skiftende årstider (banen er åpen hele året når det ikke er snølagt) og byr på utfordringer til spillere på alle nivå.   

Spill golf på et av Norges beste golfanlegg like i nærheten av Albatross Spa 

Haugaland Golfbane Sveio ble til gjennom et interkommunalt samarbeid. Banen er bygget opp i to trinn (2001 og 2008) til en fullverdig 18 hulls bane. Banen er lokalisert på Sveio Golfpark like ved Sveio sentrum. Det er investert 56 millioner i anlegget, hvor Sveio Kommune har bidratt med ca ¼, tippemiddler og mva-refusjon med ca ¼, og tomtesalg, private sponsorer og investorer, samt Haugaland Golfklubb sine medlemmer med resten.

Designer av banen er Svein Drange Olsnes. 18 hulls banen har total lengde på 6.250 meter og er par 72. Det er oppført eget klubbhus med proshop og selskapslokaler ved banen. Info fra arkitekten.

Klikk her for mer informasjon om Haugaland Golfklubb. 

bottom of page