top of page

SPAKVELD MED KAKAOSEREMONI

Oppdatert: 4. mai

Tar du vare på deg selv? Mentalt, fysisk, emosjonelt og spirituelt? Vi inviterer til spakveld med kakaoseremoni fredag 2. juni kl 18.00. Kvelden vil bestå av et rensende rituale i spa etterfulgt av en nydelig kakaoseremoni med klangbad-meditasjon. Fokus vil være på egenkjærlighet, intuisjon og en dypere kontakt med deg selv.


Elin Hemnes leder kakaoseremonien og klangbadet. Hun har over 10 års erfaring med bruk av eteriske oljer, har utdanning i Yoga & meditasjon og Feminin Lydhealing med klangskåler. Hun har holdt kakaoseremonier de siste årene og elsker effekten og den gode følelsen det gir. I Elin sine kakaoseremonier får du en dyp ro, refleksjon og påfyll. Du kan følge Elin på @manesostre og @elinhemnes.


Lilly-Karine Rykje bistår med sin positive energi, og har med sin helsefaglige utdanning og flere års erfaring som hudterapeut & vernepleier, en genuin interesse for menneskets ve & vel. Hennes interessefelt og kunnskap er mest knyttet til temaer som økt livskvalitet, personlig utvikling, teknikker innen stress- og bekymringsmestring, samtaleterapi, traumeteori og metoder for regulering av nervesystem. Lilly har gode evner til å lytte, hun elsker reflekterende samtaler og deler raust av sin egen erfaring/kunnskap om du er interessert.Prisen inkluderer:

  • Privat spa (sauna/ steambad/ boblebad/ tecaldarium/ fotbad/ badekåpe/ håndkle/ tøfler/ shampo/ balsam)

  • Antioksiderende forfriskning

  • Din dose med seremoniell kakao

  • Pusteøvelser & meditasjon

  • Klangbad med krystallboller

  • 2 eteriske oljer (små prøver) som vi bruker i seremonien og som du kan ta med deg hjem og fortsette praksisen med

  • Te, kaffe, nøtter, frukt og vann

Pris: 1 299,-

 

Kvelden startes med et rensende spa-rituale og mulighet for å fritt veksle mellom steambad, sauna, kald dusj, boblebad, fotbad og tecaldrium.


Hensikten er å hjelpe kroppen med å skille ut avfallsstoffer, gjøre at spenninger slipper tak, og at kroppen slapper godt av.


Underveis serverer vi en antioksiderende forfriskning og rikelig med vann, som også vil virke rensende og bidra til at kroppen kvitter seg med giftstoffer.


Etter spa skifter vi til lette, behagelige klær og forflytter oss til relax avdelingen. Der gjennomfører vi et seremonielt ritual med ren kakao, som er en hjerteåpnende drikk og inngang til en dypere kontakt med deg selv.


Med hjelp av kakao og klangskåler inviteres du til å finne indre ro og koble til din intuisjon, slik at du med egen, dypt rotfestet visdom, får muligheten til å kunne oppnå en personlig transformasjon.


Du blir guidet gjennom en opplevelse av pust, meditasjon og klangbad, der du får landet i deg selv. Bruken av eteriske oljer forsterker effekten av praksisen og bidrar til at du kan jobbe deg gjennom følelser som måtte dukke opp underveis. Seremonien lukkes med deling for dem som ønsker det, og integrasjon, der vi trekker orakelkort og byr på te, frukt og nøtter før vi avslutter kvelden.