top of page

NYHETER OG TILBUD AUGUST

Oppdatert: 12. aug. 2023

Håper denne sommeren har gitt deg mange minnerike øyeblikk og en etterlengtet ferie. Nå som august er her, er det på tide å fokusere på deg selv og ditt velvære. Vi ønsker å gjøre denne måneden ekstra spesiell med flere nye tilbud og opplevelser.


Sensommer-spesial: 50 % avslag i pris på rhassoul ved bestilling av privat spa

Vi vil at du skal ha en avslappende august. Nyt et opphold i privat spa med sauna, steambad, boblebad, tecaldarium og fotbad etterfulgt av et herlig rhassoul ritaluale med en eksklusiv rabatt på 50 %. Minimum 2 personer per bestilling.


Eksempel pris gruppe på 2 personer:

Privat spa kr. 1 100 x 2

Rhassoul kr. 350 (ordinærpris kr. 700)

Total kr. 2 550


Oppgi kode "AUGUST" ved bestilling for å benytte deg av tilbudet.

Alltid tilbud på privat spa: 30 % avslag i pris ved bestilling av behandlinger i tillegg

Når privat spa kombineres med massasje på 60 minutter eller mer for 2 personer, tilbyr vi privat spa til kr. 750 per person (ordinærpris kr. 1 100). Enten det er en klassisk massasje, dypvevsmassasje eller en avslappende aromatisk massasje - våre dyktige terapeuter sørger for at du føler deg fornyet og klar til høsten.


Klippekort på massasje

For å gi deg mer fleksibilitet og mer tid til å slappe av, introduserer vi klippekort på massasje 30 minutter og massasje 60 minutter.

Hårpleie på høyt nivå – stolt nyhet fra Dr. Christine Med. Schrammeck

Gi håret ditt den kjærligheten det fortjener med Dr. Schrammeck sine dermatologiske problemløsere for hår og hodebunn. 3 ulike hair tonics med intensiv og målrettet spesialpleie for hårtap, hodebunnsplager og svekket hårkvalitet.

Vi håper du tar deg tid til å unne deg selv litt ekstra omsorg denne måneden. Vår visjon er å skape et miljø der du føler deg velkommen og ivaretatt. Ta kontakt med oss for å bestille eller få mer informasjon om våre tilbud. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Albatross Spa og gi deg en uforglemmelig velværeopplevelse!

301 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page