L1230969.jpg

SPA-AVDELINGEN

På Albatross Spa ønsker vi at du skal koble av, finne roen og samle krefter i vår spa-avdeling som består av sauna, steambad, boblebad, tecaldarium, fotbad og relaxrom. En fantastisk utsikt over golfbanen og Sveios vakre natur er en del av spaopplevelsen. På Albatross Spa får du muligheten til å ta vare på deg selv – og fylle på med energi til både kropp og sjel.

Inkludert i spaopphold er morgenkåpe, håndklær og tøfler til låns, fotsalt, sjampo/ balsam/ body lotion, te, kaffe, nøtter, frukt og vann. Tid beregnes fra man går i garderoben til man forlater lokalet, dvs. den inkluderer dusjing/ omkledning og servering i relax-avdelingen. Bestilling av et 2 timers opphold vil dermed bestå av 1 time opphold i våt-spa, 30 min. opphold i relax-avdeling og 15 + 15 min. i garderobe. 

FINSK SAUNA
FINSK SAUNA

Her er temperaturen høy, 80 - 90 grader, mens luftfuktigheten lav. Blodkarene utvider seg, hjertet arbeider lettere og muskulaturen slapper av.

STEAMBAD
STEAMBAD

Temperaturen ligger mellom 40 og 45 grader og luftfuktigheten er høy. Porene åpnes og huden føles bløt og ren. Luftveiene blir frie og åpne.

JACUZZI
JACUZZI

Sittende i vårt behagelige boblebad kan du nyte utsikten over Sveios vakre natur.

FOTBAD
FOTBAD

Varmebenk med varmt og kaldt fotbad. Et avkjølende fotbad eller en avkjølende dusj anbefales mellom oppholdene i de ulike varmrommene. Dette for å oppnå at blodkarene igjen trekker seg sammen. Vekselvirkningen mellom kaldt og varmt stimulerer hjertets kretsløp og styrker immunforsvaret.

TECALDARIUM
TECALDARIUM

Et varmrom som holder en temperatur rundt 40 grader. Her lages stemning med musikk, lys og duft – en nytelse for sansene.

RELAX-ROM
RELAX-ROM

I vårt rom for stillhet og hvile, kan du slappe av i en av våre komfortable stoler – mens du nyter en kopp te eller kaffe, nøtter og frukt.