AVSLAPPENDE SPA-OPPLEVELSER

På Albatross Spa ønsker vi å gi deg en atmosfære av avslapning og harmoni, hvor tiden står stille og hverdagen blir glemt. Du bestemmer selv om det skal være alene eller sammen med dine beste venner. Det viktige er at du er i sentrum for en stund og kan se frem til behandlinger av høy kvalitet. Når du bestiller spa eller en behandling får du alltid tilgang på vår behagelige relax-avdeling hvor det serveres te, kaffer, nøtter, fersk frukt og rikelig med vann. Husk alle spa-pakker kan tilpasses budsjett og øvrige ønsker. Ta gjerne kontakt.

AVSLAPPENDE SPA-OPPLEVELSER

På Albatross Spa ønsker vi å gi deg en atmosfære av avslapning og harmoni, hvor tiden står stille og hverdagen blir glemt.

 

Du bestemmer selv om det skal være alene eller sammen med dine beste venner. Det viktige er at du er i sentrum for en stund og kan se frem til behandlinger av høy kvalitet.

Når du bestiller et opphold i spa får du alltid tilgang på vår behagelige relax-avdeling hvor det serveres te, kaffer, nøtter, fersk frukt og rikelig med vann.

 

Husk alle spa-pakker kan tilpasses budsjett og øvrige ønsker. De fleste massasjer kan bestilles i 30, 45, 60, 75, 90 eller 120  min. Ta gjerne kontakt.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle