PRISER SPA GRUPPER

 

Utdrikningslag, bursdager, klubbkvelder, teambuilding på jobben eller andre festlige anledninger. Det er mange grunner til å møtes og være sammen i behagelige og avslappende omgivelser. 

Priser grupper/ privat spa 

2t spa 1 - 10 pers. kr. 3 900

2t over 10 pers. kr. 350 pr. ekstra pers.

3t spa 1 - 10 pers. kr. 5 400

3t over 10 pers. kr. 450 pr. ekstra pers.

Koronatillegg 2 timer kr. 750 

Korontatillegg 3 timer kr. 950

Inkludert i spaopphold: sauna, steambad, boblebad, tecaldarium, fotbad + fotsalt, morgenkåpe, håndklær og tøfler til låns, sjampo/ balsam/ body lotion, samt relaxrom med te, kaffe, nøtter, frukt og vann. Tid beregnes fra man går i garderoben til man forlater lokalet, dvs. den inkluderer dusjing/ omkledning og servering i relax-avdelingen. 

Produkter til bruk i spa 

«Husets» signaturpeeling kr. 79 pr. pers.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er produkter fra Albatross Spa som kan brukes inne i spa- avdelingen.

Lukket/ privat spa

Leie av spa og relax-avdeling til eget bruk. Dere får spa og relax-avdelingen for dere selv og ingen andre gjester har tilgang.

Øvrige muligheter for grupper

Albatross Spa kan tilrettelegge for bevertning, cupcakes, behandling til brud/ brudgom/ jubilant, minibehandlinger, vinsmaking, champagne-smaking, yogatimer, teambuilding-aktiviteter osv.

Massasje til brud/ brudgom kr. 550,- 

Minimassasjer kr. 350,- per person 

Cupcakes kr. 37,- per person

 

Transport

Nå har du muligheten til å nyte et deilig opphold i spa med god mat og drikke uten å måtte tenke på transport. Vi tilbyr kjøring t/r Haugesund – Sveio til kr 500 per bil á 4 personer i forbindelse med bestilling av spaopphold (spør oss om dere ønsker transport til og fra andre steder).

Forespørsel

NB! Totalprisen på et arrangement/ gruppebestillinger avhenger av antall personer i gruppen. Spør gjerne en av våre medarbeidere om tilbud.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle