L1250411.jpg

OM ALBATROSS SPA

 

 

 

Albatross Spa inviterer deg inn i en atmosfære av avslapning og harmoni, hvor tiden står stille og hverdagen blir glemt; i hvert fall for noen timer.

 

I vår lille verden av balanse og ro, får du muligheten til å ta vare på deg selv – og fylle på med energi til både kropp og sjel. 

Du finner Albatross Spa i første etasje på Albatross Senter, som ligger i naturskjønne omgivelser ved Haugaland Golfpark i Sveio kommune. 

 

Vi tilbyr fasiliteter av høy standard og du vil bli møtt av et profesjonelt og vennlig personale, som sikrer at du får en positiv opplevelse. 

Albatross Spa har fire behandlingsrom og et våtspa som inneholder sauna, steambad, boblebad, rhassoul, tecaldarium, fotbad og et relaxrom.

 

Hos Albatross Spa kan du unne deg velvære i rolige og behagelige omgivelser. 

FINSK SAUNA
FINSK SAUNA

Her er temperaturen høy, 80 - 90 grader, mens luftfuktigheten lav. Blodkarene utvider seg, hjertet arbeider lettere og muskulaturen slapper av.

press to zoom
STEAMBAD
STEAMBAD

Temperaturen ligger mellom 40 og 45 grader og luftfuktigheten er høy. Porene åpnes og huden føles bløt og ren. Luftveiene blir frie og åpne.

press to zoom
JACUZZI
JACUZZI

Sittende i vårt behagelige boblebad kan du nyte utsikten over Sveios vakre natur.

press to zoom
FOTBAD
FOTBAD

Varmebenk med varmt og kaldt fotbad. Et avkjølende fotbad eller en avkjølende dusj anbefales mellom oppholdene i de ulike varmrommene.

press to zoom
TECALDARIUM
TECALDARIUM

Et varmrom som holder en temperatur rundt 40 grader. Her lages stemning med musikk, lys og duft – en nytelse for sansene.

press to zoom
RELAX-ROM
RELAX-ROM

I vårt rom for stillhet og hvile, kan du slappe av i en av våre komfortable stoler – mens du nyter en kopp te eller kaffe, nøtter og frukt.

press to zoom
RHASSOUL
RHASSOUL

Marrokansk rituale med leire under en stjernehimmel av lys.

press to zoom
NATUROPPLEVELSER
NATUROPPLEVELSER

Den ultimate spaopplevelsen får du når kropp og hode er avslappet, og muskulaturen og ledd er varmet opp for behandling. Sveio byr på mange muligheter fra fjord til fjell.

press to zoom