L1230852.jpg

KORONASITUASJONEN

Den 14. april 2020 kunne vi endelig ønske våre gjester velkommen tilbake til Albatross Spa. Vi innførte flere omfattende koronatiltak, blant annet privat spa for alle med forsterket renhold mellom hvert bruk.

Privat spa for alle har vært veldig populært og vi har hatt mange returnerende gjester. Vi legger likevel ikke skjul på at koronasituasjonen, omfattende tiltak, og en ytterligere stenging tidligere i år, har vært og fortsatt er en hard økonomisk belastning.

Vi krysser derfor fingrene for at alle dere fantastiske gjester som har besøkt oss i den siste tiden fortsetter å komme tilbake slik at vi kan ha blikket vendt fremover og tilby dere en spaopplevelse i mange år som kommer!

Gjenåpning av samfunnet! Hva gjør vi hos Albatross Spa?

Samfunnet gjenåpnes og at vi ser frem til å forhåpentligvis leve mer normalt igjen. Vi gleder oss over nåværende utvikling og krysser fingrene for at trenden fortsetter.

Gjestenes og personalets sikkerhet er likevel alltid vår første prioritet.

Slik vi ser det, er situasjonen og konsekvensene av gjenåpningen fortsatt uviss. Fra flere hold registrerer vi også skepsis til hvor realistisk det er at samfunnet vil kunne komme tilbake til normalen "over natten". Dette må nødvendigvis være en prosess som vi vil forsøke å tilnærme oss gradvis med forsiktighet og sunn fornuft.

Vi vil at du skal føle deg trygg og godt tatt vare på

En spaopplevelse skal by på avkobling og indre ro, og det er derfor viktig for oss å fortelle at vi tar smittevern på alvor enda.

 

Hos Albatross Spa fortsetter vi med hånddesinfisering i alle rom, forsterket renhold og desinfisering mellom gjester, masker under behandlinger og ikke minst – etter ønske fra våre kunder - privat spa for alle.

Privat spa 

For at du skal kunne nyte et eksklusivt opphold med din egen private spa-opplevelse, blir prisen for et 2 timers opphold kr. 650,- per person fra og med 09.10.21. 

Koronatillegg

For å kunne imøtekomme en vanskelig koronasituasjon med sterkt begrenset kapasitet og økte omkostninger, ble vi i fjor, nødt til innføre et koronatillegg. 

Koronatillegget utgår for bestillinger fra og med 09.10.21.

 

For bestillinger før 09.10.21 tilkommer et koronatillegg på kr. 150 per person for opphold i spa og kr. 100 per person ved bestilling av behandling uten spaopphold. Det vil være prisene du har fått oppgitt i din bekreftelse ved bestilling som er gjeldende. 

 

Har du et gavekort kjøpt i fjor hvor koronatillegget ikke er inkludert ved kjøp, ber om vi om forståelse for at det vil forekomme når gavekortet benyttes. 

Til gjengjeld får du din egen, intime spaopplevelse - helt for deg selv. 

 

Hygienetillegg

Pga. videreføring av enkelte koronatiltak, ber vi om forståelse for at et hygienetillegg på kr. 100,- tilkommer ved bestilling av behandlinger uten opphold i spa (fra og med 09.10.21)

Utsettelse av utløpsdato på gavekort

Det har vært nok et spesielt år for oss alle, så vi utsetter utløpsdato på gavekort med utløpsdato i 2021 til 31.12.2021. Det vil si at om du har et gavekort som går ut i år, så kan det brukes resten av året.

 

Husk å ta kontakt med oss før gavekortet går ut på dato. 

Gavekort med utløpsdato i 2021 kan ikke benyttes i 2022.

Alle gavekort som gikk ut i 2020, fikk utsatt utløpsdato til 31.12.20. 

Gavekort med utløpsdato i 2020 eller før er nå utgått og kan ikke benyttes. 

Bestilling

Vi vi alltid prøve å være fleksible, men med sterkt redusert kapasitet, anbefaler vi å bestille spabesøk i god tid.

 

Bestill på mail: post@albatrosspa.no eller via vår online booking tjeneste.

Les mer våre spa-pakker her