KORONA-TILTAK

Den 19. juni kunne vi endelig ønske våre gjester velkommen tilbake til Albatross Spa! Vi har implementert alle tiltak i forhold til smittevern, slik at dere alle kan føle dere trygge hos oss. Vi legger ikke skjul på at det har vært en hard økonomisk belastning å ha måttet holde stengt siden mars. Så vi håper virkelig at den verste korona-perioden er over nå, slik at vi kan vende blikket fremover og ønske våre fantastiske gjester en lang og herlig sommer sammen her i Sveio!

Før du kommer til Albatross Spa er det viktig at du leser denne informasjonen og tar ansvar sammen med oss. Albatross Spa følger de nasjonale sikkerhetsmyndigheters anbefalinger og utviklingen av disse nøye. Gjestenes og personalets sikkerhet er vår første prioritet. Albatross Spa gjennomfører alle anbefalte tiltak for å forhindre spredning av koronaviruset, så spabesøket ditt vil være noe annerledes i tiden fremover, selv om vi selvfølgelig skal gjøre alt hva vi kan for at du skal få den samme, gode opplevelsen som før. Denne situasjonen er ny for oss alle og det vil nok være en liten periode med prøving og feiling mens vi tilpasser oss sikkerhetsforskrifter som stadig er i endring. Vi takker derfor for din forståelse og for ditt samarbeid i denne tiden. 

Pga. korona-tiltak ber vi også om forståelse for at et tillegg i prisen vil forekomme. For spa-gjester utgjør dette kr. 150 per person og for gjester som kun bestiller behandling utgjør korona-tillegg kr. 100 per person. Dette gjelder alle besøkende, også selv om du har gavekort. Til gjengjeld, kan vi glede dere med at spa-gjester som bestiller samlet, får minimum 1 time i spa-avdelingen alene hvor ingen andre gjester har tilgang (min. 2 personer ved bestilling). Bestilling av et 2 timers opphold vil dermed bestå av 1 time opphold i våt-spa, 30 min. opphold i relax-avdeling og 30 min. i garderobe. Tid til ankomst, rhassoul og behandlinger kommer i tillegg. Egne priser og vilkår for grupper gjelder - se her

 

Alle gavekort som utgår i år får utsatt fristen til 31.12.20. Det vil dessverre ikke være mulig å få utsatt fristen utover denne datoen. 

 

Vi anbefaler å bestille spabesøk 3 uker før eller mer. Det forventes økt pågang i bestillinger da veldig mange har tatt kontakt i perioden det har vært stengt. Det vil også være mange som velger å tilbringe sommeren i Norge og prioritere aktiviteter lokalt. Albatross Spa sine åpningstider er fredager til søndager kl. 10.00 – 21.30. 

 

Bestill på mail: post@albatrosspa.no

Les mer våre spa-pakker her

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle