L1230852.jpg

KORONATILTAK

Den 14. april kan vi endelig ønske våre gjester velkommen tilbake til Albatross Spa. Vi legger ikke skjul på at dette fortsatt er en hard økonomisk belastning. Så vi håper igjen at den verste korona-perioden er over, slik at vi kan vende blikket fremover og fortsatt ønske våre fantastiske gjester velkommen til oss.

 

Vi vil at du skal føle deg trygg og godt tatt vare på. En spaopplevelse skal by på avkobling og indre ro, og det er derfor viktig for oss å fortelle at vi tar alle smittevernregler på alvor.

Før du kommer til Albatross Spa er det derfor viktig at du leser om våre koronatiltak og tar ansvar sammen med oss. Gjestenes og personalets sikkerhet er vår første prioritet.

 

Ved å følge alle anbefalte tiltak for å forhindre spredning av koronaviruset, vil spabesøket ditt være noe annerledes fremover, selv om vi selvfølgelig gjør alt hva vi kan for at du skal få den samme, gode opplevelsen som før. Denne situasjonen er ny for oss alle og det vil nok være en liten periode med prøving og feiling mens vi tilpasser oss sikkerhetsforskrifter som stadig er i endring. Vi takker derfor for din forståelse og for ditt samarbeid i denne tiden. 

Koronatillegg

Pga. korona-tiltak ber vi også om forståelse for at et tillegg i prisen vil forekomme. For spa-gjester utgjør dette kr. 150 per person og for gjester som kun bestiller behandling utgjør korona-tillegg kr. 100 per person. Dette gjelder alle besøkende, også selv om du har gavekort. Til gjengjeld, kan vi glede dere med at spa-gjester som bestiller samlet, får minimum 1 time i spa-avdelingen alene hvor ingen andre gjester har tilgang. Bestilling av et 2 timers opphold vil dermed bestå av 1 time opphold i våt-spa, 30 min. opphold i relax-avdeling og 30 min. i garderobe. Tid til ankomst, rhassoul og behandlinger kommer i tillegg. Egne priser og vilkår for grupper gjelder - se her

 

Gavekort

Alle gavekort som gikk ut i 2020, fikk utsatt fristen til 31.12.20. Det vil dessverre ikke være mulig å ta imot utgåtte gavekort, men er du en av dem som fikk et gavekort rett før vi måtte stenge eller i perioden vi hadde stengt, ber vi deg om å ta kontakt (NB! Det er viktig at du tar kontakt før gavekortet går ut på dato).

Bestilling

Vi vi alltid prøve å være fleksible, men med sterkt redusert kapasitet, anbefaler vi å bestille spabesøk i god tid.

 

Bestill på mail: post@albatrosspa.no

Les mer våre spa-pakker her