77346697_10157495432057570_8262441531793

JUL HOS ALBATROSS SPA

 

 

Hvorfor ikke ha årets julebord her på Albatross Spa? Spa kan være både avslappende og sosialt. Å møtes i helt andre omgivelser skaper felleskap og styrker samhold. Vi skreddersyr program for alle anledninger som fortjener en minneverdig markering.

 

Julebordpakke 10 personer

Leie av hele spa-avdelingen for dere selv, som består av steambad, boblebad, tecaldarium og fotbad + fotsalt, relaxavdeling med te, kaffe, nøtter, frukt og vann, morgenkåpe, håndklær og tøfler til låns, samt sjampo/ balsam og bodylotion. 

 

Velkomstglass med påfyll/ servering av musserende i spa-avdelingen.

 

Avslappende minimassasjer (15 min.).

 

Julelunsj eller middag hos To Glass Restaurant i Haugesund med tilhørende drikkepakke. 

 

Transport tur/ retur Haugesund/ Sveio.

 

Pris julebordpakke kr.  2 000,- per person (min. 10 personer). Ta gjerne kontakt! Alle pakker kan tilpasses større/ mindre grupper, budsjett og øvrige ønsker. 

 

Gavekort

Et gavekort fra Albatross Spa er den ultimate gaven til noen du vil skjemme bort. Vi har gaver for enhver anledning og i alle prisklasser. Du bestemmer selv om du vil sette et beløp på kortet eller en valgt behandling/ spa-pakke. Våre gavekortesker passer perfekt under juletreet og vi tilbyr i tillegg å pakke dem inn for deg. Bestill gavekort her.

 

Firmagaver

Garantert en god start for ansatte på nyåret. Gavekort presenteres i et delikat format og leveres personlig. Tilbud gis ved kjøp av 20 eller flere gavekort på en valgt spapakke eller behandling.