top of page
Spa and Beauty Products

HJEMMESPA-TIPS

 

 

 

Hvorfor ikke sette av tid til å skjemme bort deg selv med spa på ditt eget bad?

 

Med vår eksklusive signaturpeeling, rhassoul leire og aromatiske badesalt, har du en perfekt kombinasjon for en deilig hjemmespa-opplevelse.

 

Her er noen av våre beste tips:

Sett stemningen

For å få ned pulsen og oppnå den gode spafølelsen kan du skru av lyset, fylle badet med stearinlys og duftlys, og sette på litt avslappende musikk. Vi foreslår også en stor kopp urtete – eller kanskje et glass vin. 

Vann

SPA er en forkortelse for Salus Per Aqua, som betyr ”helse gjennom vann” på latinsk. Er du så heldig å ha et badekar kan du nyte et bad tilsatt Spafind sitt Dødehavssalt. Saltkrystallene inneholder 21 ulike mineraler. Mineralrikt vann har vært brukt siden antikken for å behandle kroppen. Mineraler fra Dødehavet har eksepsjonelt fuktigehtsgivende egenskaper:

Lindrer tørr hud

Virker naturlig eksfolierende

Etterlater huden glatt og gjenopplivet

Mineraler er viktig for å støtte en sunn kropp

Peeling til kroppen

Etter at huden er vasket og det varme vannet har fått porene til å åpne seg, er du klar for peeling fra topp til tå. Vi anbefaler å skrubbe hele kroppen med Spa Find Heavenly Hydration Bath Shower Gel og Spa Find Dead Sea Salt. Da får du bort døde hudceller, samtidig som huden får masse fuktighet, og blir deilig, myk og glødende.

 

Spa Find Heavenly Hydration Bath Shower Gel inneholder naturlige planteekstrakter av revitaliserende Ingefær, beroligende Kamille, Rose og Jasmin, samt nærende Kokos. Renser huden forsiktig uten å tørke ut huden. Nøytraliserer hudens pH-verdi.

Maske til hud og hår

En ansiktsmaske med vår eksklusive rhassoul-leire gir huden den ekstra boosten den trenger for å bli glattere, strammere, sunnere og mer strålende. Rhassoul-leiren kommer fra Atlasfjellene i Marokko - den eneste kjente kilden i verden.

 

Leiren passer til alle hudtyper, også sensitiv hud og hud utsatt for eksem/ psoriasis. Produktet er 100 % naturlig og blir brukt på samme måte i dag som det gjorde for hundrevis av år siden. Leiren kan brukes på hele kroppen i tillegg til ansikt, hår og hodebunn. Den absorberer olje og urenheter fra hud og hår da den inneholder en høy prosentandel av bl.a. magnesium, kalium og kalsium. I tillegg har den en kraftig antibakteriell og antioksiderende (avgiftende) effekt.  Rhassoul-leirens egenskaper:

Antibakteriell og antioksiderende

Betennelsesdempende

Bidrar til renere, mykere hud

Fuktighetsgivende

Bidrar til et sunnere, mer glansfult hår og redusert hårtap  

bottom of page