1B1A5730-2-.jpg

GRØNN DAG HOS ALBATROSS SPA

Velkommen til Grønn Dag med lansering av Dr. Schrammeck Body Science produkter torsdag 20. august. Ved å melde deg på, får du muligheten til å bestille Dr. Schrammeck produkter og behandlinger til rabatterte priser, samt benytte deg av flere andre gode tilbud som vi har bare denne dagen. 

 

Green Peel Classic har vist enestående resultater på ulike problemområder på kropp i over 60 år. Stor forbedring på akne, strekkmerker, arr, tap av elastisitet og aldrende hud. Green Peel + Body Science produkter gir nye muligheter til effektiv lokalbehandling på kropp.

For å delta, meld deg på et av følgende klokkeslett:

Kl. 18.00 - FULLT

Kl. 19.00 - LEDIGE PLASSER

 

Programmet vil bestå av et foredrag på 20 min. etterfulgt av en omvisning i vår spa-avdeling hvor du også vil få mulighet til å bestille produkter og behandlinger. Vi byr i tillegg på forfriskende smoothies og Grønn Te fra Amundsen Spesial til alle som deltar på arrangementet.

 

Tilbud denne dagen

Goodiebags til alle som kjøper/ bestiller produkter fra Dr. Schrammeck 

20 % avslag på kjøp/ bestilling av Dr. Schrammeck produkter 

20 % avslag på kjøp/ bestilling av Dr. Schrammeck kroppsbehandlinger

Minimassasjer á 15 min. til kr. 250 (ordinærpris kr. 350) - utføres 20. august

Vi spanderer peeling til bruk i spa ved bestilling av ditt neste spa-besøk

Vi spanderer fotpeeling ved bestilling av Fotpleie Standard

 

Foredragsholdere

Eli Holme Lie fra Haugesund Hudpleieklinikk 

Påmelding

Send mail til post@albatrosspa.no innen 18. august og oppgi ønsket klokkeslett, samt navn og e-post til alle som melder seg på. Maks 8 personer per gruppe! Vi har to massasjeterapeuter på plass denne dagen, så husk også å oppgi om du vil bestille minimassasjer i tillegg da vi har begrenset kapasitet.