top of page
On the Treadmill

FITNESS

 

 

Albatross Fitness byr på et rikholdig tilbud av gruppetimer, personlig trening, topp moderne treningsapparater, flere typer medlemskap og solarium. Med Sveio Golfpark som nærmeste nabo har Albatross Fitness også lagt vekt på fysisk trening og apparater som er spesielt egnet for golfere.

Albatross Fitness tilbyr personlig trening, tilpassede treningskurs med veiledning av kvalifisert instruktør. Treningsrommet er lyst og trivelig og har en fantastisk utsikt utover golfbanen. Senteret byr på utstyr av topp kvalitet; Life Fitness apparater for hele kroppen, tredemøller, sykler, elipsemaskiner, benkpress, knebøy, Cabel Cross, mageapparater, spinning-rom og aerobic sal. 

Les mer om Albatross Fitness her.

Anbefalt ”ta-vare-på-deg-selv-dag”

Start dagen med en spaser- eller lett joggetur i det naturskjønne området rundt golfbanen, gjerne i kombinasjon med etterfølgende trening i Albatross Fitness sine velutstyrte treningslokaler. Etterpå kan du med god samvittighet unne deg en time eller to på Albatross Spa hvor du slapper av og finner roen. Om du ønsker kan dette også kombineres med en full kroppsmassasje eller avstressende aromaterapi.

bottom of page