VILKÅR OG BETINGELSER

 

 

 

Bestilling

Som gjest ved Albatross Spa gjør vi oppmerksom på at du må være ute i god tid med bestillingen. Spaopphold må alltid bestilles minimum 24 timer før ønsket tidspunkt. Gruppebestillinger, bestilling av spapakker og bestilling til helger bør foretas minimum 14 dager i forkant. 

Forbehold

Vi tilstreber å alltid gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Men vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil, feilregistreringer, forsinkede registreringer og sykdom i vår kalender kan forekomme, noe som kan innebære at vi i enkelte tilfeller ikke kan levere i henhold til avtalt tidspunkt. Som følger av dette forbeholder vi oss videre om retten til å endre eller kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du i så fall få melding om dette, og eventuelle forhåndsbetalinger bli returnert.

Forsinkelser/ uteblivelse 

Tid beregnes fra man går i garderoben til man forlater lokalet, dvs. den inkluderer dusjing, omkledning og evt. servering i relax-avdelingen. Dersom du skulle komme for sent til en behandling/ et spabesøk, vil dette korte ned tiden din for ikke å forsinke andre gjester, og den optimale effekten kan utebli. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å kansellere din bestilling dersom den ikke lar seg utføre på kortere tid. Kansellerte bestillinger belastes i sin helhet.

Avbestilling/ endring

Om du ikke har anledning til å komme til din behandling/ ditt spabesøk må vi få beskjed om dette minimum 48 timer før. Senere eller manglende avbestilling blir belastet med prisen i sin helhet.

 

Gruppebestillinger/ arrangement må avbestilles minimum 2 uker før for å unngå å bli belastet for kostnader eller arrangementet i sin helhet. Alle påløpte kostnader i forkant av et opphold belastes uansett og i sin helhet ved avbestilling.

Generelt defineres en gruppebestilling som 2 eller flere personer som bestiller opphold/ behandlinger i Spa samlet.

 

Med arrangement menes spa (med eller uten behandlinger), bevertning og evt.  andre tilleggstjenester for 2 personer eller flere.

Avbestilling gjøres på mail til post@albatrosspa.no

​Klikk her for øvrige vilkår og betingelser for grupper/ arrangement. 

Alkohol og skjenking

Albatross Spa har alminnelig skjenkebevilling, så du kan bestille vin, musserende og andre forfriskninger i forbindelse med ditt spaopphold. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at:

Det kun er mulig å innta alkohol i våre lukkede lokaler.

Det er ikke tillatt med medbragt alkohol og drikke dette hos Albatross Spa. Du kan heller ikke ta med deg alkohol videre som er kjøpt på Albatross Spa jf. alkoholforskriften § 4-4 (lovdata.no).

Det er ikke tillatt med skjenking før. 12.00. Ta med legitimasjon. Er våre ansatte i tvil om alder, har vi rett plikt til å spørre om legitimasjon. Dersom du ikke kan fremvise legitimasjon vil du bli nektet salg.

Ved aksept av tilbud bekrefter Bestiller at alle deltakere som skal innta alkohol i arrangementet er over 18 år.

Det skal utvises forsiktighet med alkohol og varme. Drikk mye vann.

Synlig beruselse i og utenfor våre lokaler er ikke tillatt. Albatross Spa har plikt til å sørge for at personer som er åpenbart påvirket av alkohol forlater stedet jr. Alkoholforskriften § 4-1.

Vi selger kun inntil 22 volumprosent alkohol (øl, vin, cider etc.).

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle