BEDRIFTER

Rapporter viser at over 50% av alt sykefravær ved Norske bedrifter skyldes plager i muskel – skjelett og nervesystem (nerver i klem grunnet stram muskulatur). Som et ledd i bedriftshelsetjenestens forebyggende tiltak kan vi tilby bedriftsavtaler på spaopphold og behandlende massasje. Avtalen inngås da mellom Albatross Spa og bedriften, hvor hensikten er å forebygge sykefravær ved å redusere stress og belastningsskader.  

Spar penger med spa og massasje fra Albatross Spa

Målsetningen med en bedriftsavtale på spa og/ eller massasje er å identifisere og behandle stress og muskulære problemer før de utvikles og den ansatte blir sykemeldt.

 

Varmen fra spa virker beroligende for nervesystemet, gjør at blodkarene utvider seg, hjertet arbeider lettere, muskulaturen slapper av og spenninger slipper taket. I tillegg kan spa bidra til å redusere stress og søvnløshet. Varmen gjør at man frigjør endorfiner som reduserer den negative effekten stress kan ha på kroppen, som igjen gjør at man føler seg mer avslappet. Ved nedkjøling øker kroppens melatonin-nivåer, som også bidrar til at man føler seg roligere og får en dypere søvn.

 

Massasje løser opp stive og ømme muskler i tillegg til å fremme bl.a. produksjon av hormonet ”Oxytocin” – et hormon som virker motsatt av adrenalin og gir ro og velvære. Massasje gir også god sirkulasjon og forbedrer kroppens oksygenopptak, slik at den enkelte går tilbake til arbeidet med fornyet energi etter endt behandling.

En avtale kan inneholde ulike prisstrukturer som kan variere fra en bedrift til en annen. Spør oss gjerne om tilbud.

Mail: post@albatrosspa.no/ tlf.: 52003530

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle