2 FOR PRISEN AV 1 PÅ OPPHOLD I SPA

 

2 for 1 kampanjene våre er alltid populære. Med ventelister på spaopphold i februar utvidet vi vår 2 for 1 kampanje på opphold i spa til onsdager og torsdager i både mars og april. Dette utvides nå til ut mai grunnet ny korona-nedstenging. 

 

 

 

Pris

Pris kr. 750 for 2 personer 2 timer (inkl. koronatillegg - ordinærpris kr. 1 200 for 2 personer).

Inkludert

Sauna, steambad, boblebad, tecaldarium, fotbad + fotsalt, morgenkåpe, håndklær og tøfler til låns, sjampo/ balsam/ body lotion, samt relaxrom med te, kaffe, nøtter, frukt og vann.

Privat spa 

Koronatillegget betyr blant annet at du får nyte et opphold i privat spa. I stedet for å vandre fritt mellom avdelinger og måtte dele plassen med andre, får du hvert område (våtspa eller relax-avdeling) for deg selv.

Tid

Tid beregnes fra du går i garderoben til du forlater lokalet, dvs. den inkluderer dusjing/ omkledning og servering i relax-avdelingen. Bestilling av et 2 timers opphold vil dermed bestå av 1 time opphold i våt-spa, 30 min. opphold i relax-avdeling og 15 + 15 min. i garderobe. 

Betingelser

Oppholdet må finne sted utenom våre ordinære åpningstider, dvs. en onsdag eller torsdag i kampanjeperioden og gjelder ikke for rhassoul, behandlinger, spapakker, gavekort, innløsning av gavekort, for opphold booket utenfor kampanjeperioden eller koronatillegg.

 

 Oppgi kampanjekode «2 for 1 vår 2021» ved bestilling for å benytte deg av dette tilbudet.  

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle